De Ark Langedijk

Foutmelding

  • Notice: A non well formed numeric value encountered in _hierarchical_select_dropbox_generate() (regel 2201 van /var/www/vhosts/kerkin.nl/httpdocs/sites/all/modules/hierarchical_select/hierarchical_select.module).
  • Notice: A non well formed numeric value encountered in _hierarchical_select_dropbox_generate() (regel 2201 van /var/www/vhosts/kerkin.nl/httpdocs/sites/all/modules/hierarchical_select/hierarchical_select.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/vhosts/kerkin.nl/httpdocs/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /var/www/vhosts/kerkin.nl/httpdocs/includes/menu.inc).
Is deze informatie niet correct?

Wij, van de Ark Langedijk, zijn een open Christelijke kerkgemeenschap midden in de maatschappij.
Met hart voor de buurt, voor mensen en bovenal voor Jezus.
We geloven dat Jezus nog steeds levens kan veranderen, wat je ook hebt meegemaakt.
Dat willen we graag tijdens onze diensten aan jou doorgeven.Voel je welkom in onze familie op zondagochtend. We komen samen om te zingen, te bidden en te luisteren naar een eigentijdse opbouwende preek.
Ben je nog nooit in een kerk geweest, dan kan het best een hoge drempel zijn. Dat begrijpen we, dus voel je vrij om mee te doen of alles even van een afstand te bekijken.
Kom zoals je bent, met sneakers en jeans, of een driedelig pak, we zijn blij dat jij er bent!
Bij de Ark Langedijk willen we er zijn voor jou, je hele gezin en je vrienden. Daarom hebben we op zondagochtend een programma voor kids van 0 - 13 jaar en een programma voor de tieners.Na afloop van de dienst leren wij je graag kennen. Bij onze knaloranje Connect tafel staan de koffie en de thee voor je klaar, spreken we je daar?
We zien naar je uit!

Theater De Binding
Bezoekadres: 
Bosgroet 12 1
722 KC Zuid-Scharwoude
Post-/kantooradres: 
Tweede Industriestraat 17
1723 LG Noord-Scharwoude
Tijdstip kerkdienst(en): 
De zondagmorgen samenkomsten vinden plaats in Theater de Binding en beginnen om 10.00 uur.
Parkeerinfo: 
Voor het gebouw is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook kan je de fiets voor de deur parkeren.