Over ons

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/vhosts/kerkin.nl/httpdocs/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /var/www/vhosts/kerkin.nl/httpdocs/includes/menu.inc).

Op deze website Zoek-Een-Kerk kun je zoeken naar kerken in je eigen woonplaats. Zoek-een-Kerk biedt een actueel overzicht van kerken in Nederland. Je kunt zoeken op woonplaats, postcode, adres en denominatie.

Doel Zoek-Een-Kerk

Het doel van Zoek-Een-Kerk is om een compleet en actueel overzicht te bieden van alle kerken en christelijke gemeenschappen in Nederland. Kerken kunnen zich toevoegen met een vermelding. Kerkzoekers kunnen via de zoekfunctie zoeken op woonplaats, adres, postcode of denominatie.

Zoek-Een-Kerk is een gespecialiseerde kerken-website, wat inhoudt dat de site actueel, compleet en volop functionaliteit biedt voor ingeschreven kerken. Kerken kunnen niet alleen contactgegevens vermelden, maar ook: beschrijvingen, denominatie, afbeeldingen, zaalverhuurmogelijkheden, Facebook- en Twitter-accounts, etc.

Ontstaan

Zoek-Een-Kerk is gestart in 2001 als kerkendatabase op de website van Christenzaken en maakte daar tot 2013 deel van uit. In 2013 is besloten om twee afzonderlijke websites te bouwen. Zoek-Een-Kerk is nu een gespecialiseerde kerken-website. Christenzaken is meer ingericht als platform voor de christelijke ondernemer.

Voor vragen over Zoek-een-Kerk kan contact worden opgenomen.