Over ons

Op deze website Zoek-Een-Kerk kun je zoeken naar kerken in je eigen woonplaats. Zoek-een-Kerk biedt een actueel overzicht van kerken in Nederland. Je kunt zoeken op woonplaats, postcode, adres en denominatie.

Doel Zoek-Een-Kerk

Het doel van Zoek-Een-Kerk is om een compleet en actueel overzicht te bieden van alle kerken en christelijke gemeenschappen in Nederland. Kerken kunnen zich toevoegen met een vermelding. Kerkzoekers kunnen via de zoekfunctie zoeken op woonplaats, adres, postcode of denominatie.

Zoek-Een-Kerk is een gespecialiseerde kerken-website, wat inhoudt dat de site actueel, compleet en volop functionaliteit biedt voor ingeschreven kerken. Kerken kunnen niet alleen contactgegevens vermelden, maar ook: beschrijvingen, denominatie, afbeeldingen, zaalverhuurmogelijkheden, Facebook- en Twitter-accounts, etc.

Ontstaan

De website Zoek-Een-Kerk is een initiatief van het Christelijk Ondernemers Netwerk (CON). Zoek-Een-Kerk is gestart in 2001 als kerkendatabase op de website van Christenzaken en maakte daar tot 2013 deel van uit. In 2013 is besloten om twee afzonderlijke websites te bouwen. Zoek-Een-Kerk is nu een gespecialiseerde kerken-website. Christenzaken is meer ingericht als platform voor de christelijke ondernemer.

Over CON

CON is een centrum waar christelijke ondernemers inspiratie en passie vinden voor ondernemen en missie. Het netwerk van ondernemers vormt daarbij de basis. CON organiseert ontmoetingen, legt verbindingen en stimuleert initiatieven. Dat doet CON met een crossmediale benadering: netwerkbijeenkomsten, Academy-programma’s, Business magazine, websites en social media.

Een paar van de CON-websites:
CON: Christelijk Ondernemers Netwerk
Christenzaken: bedrijven en vacatures
Christelijke Ondernemersdagen 25-26 november 2015
Lafjoetoe: Steun je goede doel

Organisatie

Deze site wordt onderhouden door een professioneel team van webbouwers van Oogopslag Webcommunicatie. Voor vragen over Zoek-een-Kerk kan contact worden opgenomen.