Zevendedagsadventisten

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/vhosts/kerkin.nl/httpdocs/includes/common.inc).

Zevendedagsadventisten

Is deze informatie niet correct?

Zevendedags Baptisten

Welkom bij de Zevendedags Baptisten Gemeente Amsterdam. Wij zijn een Sabbatvierende gemeente die in het jaar 1930 is opgericht.

Wij geloven in God als onze Schepper, in Jezus Christus als Zijn Zoon, die onze zonden op zich nam, die voor ons is gestorven en weer is opgestaan.

Wij geloven in de Bijbel als Gods woord, waaronder de 10 geboden als voorschriften voor het leven. Op volwassen leeftijd belijden wij dit alles en worden dan door onderdompeling gedoopt.

Is deze informatie niet correct?

Zevende dag adventisten

Onze gemeente heet u elke sabbat (zaterdag) hartelijk welkom! <br>We zijn een gevarieerde gemeente die bestaat uit mensen met verschillende achtergronden en culturen, maar samen voelen we ons één in de HERE. <br>Om 10 uur is er bijbelstudie in verschillende groepen, om 11.00 uur de eredienst.<br>Het is een fijn samenzijn in Jezus naam, om door de Vader Zelf onder leiding van Zijn Geest te worden opgebouwd en versterkt voor de komende week.

Pagina's

Abonneren op RSS - Zevendedagsadventisten