Vrije Evangelische Gemeente (VEG)

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/vhosts/kerkin.nl/httpdocs/includes/common.inc).

De Vrije Evangelische Gemeenten (VEG) zijn zelfstandige, plaatselijke gemeenten die samenwerken in twee overkoepelende organen, de Bond van Vrije Evangelische Gemeenten in Nederland en de Federatie van Vrije Evangelische Gemeenten. Er is geen synode of synodale gezagsstructuur. De ambststructuur is presbyteriaal. Men vindt er de ambten van ouderling en diaken zoals in de andere protestantse kerken uit de calvinistische traditie. Veel VEG werken samen in een overkoepelende organisatie. Daarnaast zijn er op lokaal en bovenlokaal niveau samenwerkingsverbanden met andere kerken.

Is deze informatie niet correct?

Eglesia

Eglesia is een jonge kerk in Apeldoorn. We zijn in september 2007 begonnen en hebben tot doel om mensen van alle leeftijden te bereiken, die om welke reden dan ook niet (meer) in een kerk komen. Eglesia wil een liefdevolle gemeenschap zijn voor mensen in Apeldoorn en omgeving en organiseert iedere zondag om 11.00 uur een dienst. Tijdens een dienst wordt een bepaald thema behandeld, waarbij wij ons willen laten leiden door de Bijbel. Dit eeuwenoude boek is nog steeds actueel en heeft ons veel te zeggen over allerlei onderwerpen uit ons dagelijks leven.

Is deze informatie niet correct?

berea de maten

Iedereen is welkom in de diensten van Berea.
De samenkomst op zondag is waardevol en leerzaam en aansprekend voor iedereen.
We hopen dat de samenkomst je meer leert over God en de Bijbel en dat daardoor je leven positief verandert.
Het karakter van de samenkomsten is eigentijds en elke keer weer anders.
Met moderne muziek en (samen)zang, een begrijpelijke en toepasbare preek, drama of video's. Maar altijd staat de Bijbel centraal. Voor en na de dienst is er alle ruimte om elkaar te ontmoeten.

Alle zondagse samenkomsten beginnen om 10:00 uur.

Is deze informatie niet correct?

De Ark Langedijk

Wij, van de Ark Langedijk, zijn een open Christelijke kerkgemeenschap midden in de maatschappij.
Met hart voor de buurt, voor mensen en bovenal voor Jezus.
We geloven dat Jezus nog steeds levens kan veranderen, wat je ook hebt meegemaakt.
Dat willen we graag tijdens onze diensten aan jou doorgeven.Voel je welkom in onze familie op zondagochtend. We komen samen om te zingen, te bidden en te luisteren naar een eigentijdse opbouwende preek.

Is deze informatie niet correct?

Vrije Evangelische Gemeente Yerseke

De Vrije Evangelische Gemeente Yerseke is één van de oudste evangelische gemeenten in Zeeland. Iedere zondag wordt vanuit de Bijbel er op gewezen dat "Jezus Christus gisteren, heden en tot in eeuwigheid dezelfde is!"
De ochtenddienst is op zondag om 10:00 uur. Er is kindercréche tijdens de gehele dienst voor de allerkleinsten. Voor kinderen van de basisschoolleeftijd is er gemiddeld ééns per twee weken kindernevendienst tijdens de preek.

Pagina's

Abonneren op RSS - Vrije Evangelische Gemeente (VEG)