Rafaël Nederland

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/vhosts/kerkin.nl/httpdocs/includes/common.inc).

Rafaël Nederland is een landelijk overkoepelend kerkgenootschap (denominatie), waarbij een kleine veertig gemeenten zijn aangesloten.

Rafaël Nederland is een organisatie ten dienste van de bij haar aangesloten gemeenschappen. Maar het is vooral ook een beweging waarin de aangesloten gemeenten en hun leiders samen optrekken om elkaar te bemoedigen en ondersteunen en samen in de missie van God te staan in ons land en daar buiten.

Rafaël is gesticht door Henk Rothuizen en heeft vanaf het begin een sterke visie voor gemeentestichting en herstel bedieningen. Rafaël Nederland is aangesloten bij de International Church of the Foursquare Gospel, een van de wereldwijde pinksterdenominaties.

Is deze informatie niet correct?

Rafaelgemeenschap Elburg

Wij bestaan om:

1. God te eren als de enige almachtige God, onze Schepper, onze Vader en Rechter, die Zich openbaart als een liefdevolle, barmhartige en geduldige God, die langzaam is in boosheid en snel in vergeving.

2. Gods liefde aan de wereld bekend te maken, zoals deze geopenbaard is in zijn zoon Jezus Christus, onze gekruisigde, opgestane, verhoogde en spoedig terugkomende Koning.

3. Bewust te leven als een getuigenis en onze maatschappij te dienen in diezelfde liefde en kracht, wetende dat Hij “dezelfde is gisteren, vandaag en tot in alle eeuwigheid”.

Is deze informatie niet correct?

EG Rafaël de Rivier

Wij zijn de Evangelische Gemeente Rafaël de Rivier. We komen elke zondag om 10.30 uur samen in het Auriscollege, Malmöpad 60 in Rotterdam.

Onze samenkomsten worden gekenmerkt door enthousiaste zang en muziek, gebed en een uitdagende, praktische boodschap. Ze duren ongeveer 1,5 uur. Daarna is er uitgebreid tijd voor koffie en aandacht voor elkaar.

Wij hebben onze missie samengevat in het volgende mission statement:
Wij willen met passie God aanbidden, met toewijding Gods doel voor ons leven nastreven en met bewogenheid onze medemens bij Jezus brengen.

Is deze informatie niet correct?

Evangelische Gemeente Rafaël

Het doel van de gemeente, en dus ook van de Evangelische Kerk Rafaël, ligt verankerd in de drie belangrijkste uitspraken van Jezus. Die hebben betrekking op het Grote Gebod, het Grote Gebed en de Grote Opdracht.

Mattheüs 22:36-40 (GNB): Jezus zei, “Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en heel uw ziel, en met heel uw verstand. Dat is het grootste en eerste gebod. Het tweede gebod is even belangrijk als het eerste: u moet uw naaste liefhebben als uzelf. Alles in de Wet en in de Profeten hangt af van deze twee geboden.”

Abonneren op RSS - Rafaël Nederland