Pinkstergemeente of Volle Evangelie Gemeente (VPE)

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/vhosts/kerkin.nl/httpdocs/includes/common.inc).

De Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE) zijn een Nederlands kerkgenootschap, behorend tot de richting van de Pinksterbeweging.
De VPE is ontstaan uit een fusie tussen de Broederschap van Pinkstergemeenten en de Volle-Evangeliegemeenten Nederland die zijn beslag kreeg op 16 februari 2002 waardoor zij de grootste kerk van deze christelijke stroming in Nederland werd.
Op internationaal vlak maakt zij onderdeel uit van de World Assemblies of God Fellowship. In Nederland is zij aangesloten bij het Landelijk Platform van de Pinkster- en Volle-Evangeliebeweging.

Is deze informatie niet correct?

VEG Eljakim

Volle Evangelische Gemeente van 150-200 leden variërend van jong tot oud. Veel gezinnen met jonge kinderen.

De missie van Eljakim kan worden samengevat in vijf missiestatements:

Eljakim is een gepassioneerde gemeente
waar men zich uitstrekt naar de zichtbare en merkbare aanwezigheid van God, waar het Woord van God wordt hooggehouden en de Heilige Geest zich thuis voelt.

Eljakim is een volwassen gemeente
waar elk gemeentelid als volgeling van Jezus toegroeit naar zijn/haar bestemming in Christus.

Is deze informatie niet correct?

City Alive Church

In City Alive Church staat Jezus Christus centraal. Onze samenkomsten worden gekenmerkt door dynamische aanbidding, krachtige prediking uit Gods Woord geïnspireerd door de Heilige Geest.
Wij zijn een levende kerk die gegrond is in de liefde van Jezus Christus, een veelkleurige gemeente en familie, waar een ieder, jong en oud, bij elkaar kan komen om God te aanbidden en alle eer te geven die Hem toe komt.

Pagina's

Abonneren op RSS - Pinkstergemeente of Volle Evangelie Gemeente (VPE)