Overige kerkgenootschappen

Overige kerkgenootschappen

Is deze informatie niet correct?

BVG de Wegwijzer

Onze visie

Wij zijn een Bijbelgetrouwe christengemeente waar iedereen welkom is en waar aandacht, zorg en liefde is voor elkaar.
We volgen daarin Jezus Christus, die uit liefde voor ons Zijn leven heeft gegeven. Wij willen deze boodschap graag aan iedereen doorgeven.

Onze missie

Gericht op God: Wij dienen God de Vader als volgelingen van Zijn Zoon Jezus Christus en laten ons daarbij leiden door de Heilige Geest.

Is deze informatie niet correct?

Christelijke Gemeente Nederland (CGN)

Christelijke Gemeente Nederland (CGN) is een christelijke geloofsgemeenschap met een Bijbelse visie op persoonlijk christelijk leven en op een christelijk gemeenteleven. Christelijke Gemeente Nederland bestaat in Nederland uit 10 regionale gemeenten met ongeveer 2.000 gemeenteleden.

Neem voor meer informatie contact op via onze website of volg ons op Instagram: @christelijkegemeentenederland

Is deze informatie niet correct?

Leger des Heils

Hulp verlenen en mensen vertellen van Gods liefde. Dat is het doel van het Leger des Heils. Iedereen heeft recht op een eerlijke kans. Het Leger des Heils wil mensen die kans geven. Daarom komen we op voor mensen die geen helper hebben. Als je onze hulp nodig hebt, zijn wij er voor je. Wie je ook bent.

Is deze informatie niet correct?

Tora-Yeshua Amersfoort

We willen gemeente zijn zoals de Handelingengemeente was.We praktiseren de Tora zover als mogelijk is, volgen dus Yeshua (Jezus) na in Zijn wijze van leven.Vieren shabbath, Pesach en alle Feesten des Heren, uiteraard leven we uit de genade van het ware Pesachlam (Yeshua) en volgen Zijn Tora-leefstijl.We helpen mensen hun "Geestesgaven" te ontdekken en te implementeren in de gemeente, ontmaskeren duisternis (islam, NWO e.d.) in liefde voor mensen met evangelieverkondiging.Voortdurend aandacht voor de wederkomst van JHWH/Yeshua, daarbij ook voor Israel.Shalom,Ben Kok (joods-chr.

Pagina's

Abonneren op RSS - Overige kerkgenootschappen