Overige Evangelische-/Charismatische/Christengemeenten

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/vhosts/kerkin.nl/httpdocs/includes/common.inc).

Evangelische gemeenten zijn lokale gemeenschappen die niet behoren tot landelijke kerkgenootschappen. Zij hechten grote waarde aan de plaatselijke zelfstandigheid van de gemeente en minder aan een centraal orgaan als een synode. De eerste evangelische gemeenten ontstonden in Engeland en Amerika in de 18e en 19e eeuw. In Nederland zijn er in de loop van de 20e eeuw Evangelische gemeenten ontstaan, vaak na prediking van Amerikaanse zendelingen. Aanvankelijk bestond er weinig contact tussen Evangelische gemeenten en traditionele protestantse kerken. In de afgelopen decennia is er steeds meer toenadering ontstaan.

Is deze informatie niet correct?

Best Life Church

Best Life Church is een kerk waar Gods liefde centraal staat met een warm welkom, fantastische diensten en een pakkende boodschap voor iedereen!

Met elkaar bouwen wij in deze grote kerk aan Gods koninkrijk. Dit doen wij voor jou en voor alle inwoners uit Utrecht en daarbuiten. Allerlei culturen en leeftijden komen hier samen om God te ontmoeten en te prijzen.

Best Life Church is een dynamische kerk waar van alles gebeurt. Zondags zijn er drie kerkdiensten: om 10, 12 en 17 uur.

Pagina's

Abonneren op RSS - Overige Evangelische-/Charismatische/Christengemeenten