Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKV)

De Gereformeerde Kerken vrijgemaakt in Nederland vormen een protestants kerkgenootschap dat ontstond uit de zogeheten Vrijmaking in 1944 en volgende jaren. Bij deze vrijmaking speelde prof. dr. Klaas Schilder een grote rol.

Is deze informatie niet correct?

Petrakerk Harderwijk Gereformeerde kerk Vrijgemaakt

Welkom bij de Petrakerk!
Wij zijn een Gereformeerd vrijgemaakte kerk in de wijk stadsdennen in Harderwijk aan de Buseken Huetlaan 2 (einde vd Vondellaan). Onze kerk spreuk is: Licht geven is licht ontvangen. Onze zondags diensten zijn op zondag om 11u30 en 16u30 tijdelijk in de Bethelkerk De Wittenhagen 28 te Harderwijk.
Onze pastors zijn Pastor Paul en Pastor Ruud.

Is deze informatie niet correct?

Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) Vathorst

De kerk van Amersfoort-Vathorst is een van de snelst groeiende kerkelijke gemeenten van Nederland. Sinds maart 2003 worden in Vathorst kerkdiensten gehouden. Dankzij de voorbereiding door de kerk van Amersfoort-Oost is het mogelijk geworden om snel te starten. Op 1 januari 2006 is de gemeente een zelfstandige kerk geworden. De bijeenkomsten worden op dit moment gehouden in het scholencomplex "de Laak". Er zijn twee ochtenddiensten en een middagdienst. Vanaf 2016 hoopt de gemeente in een eigen kerkgebouw in Vathorst diensten te kunnen beleggen.

Pagina's

Abonneren op RSS - Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKV)