Christelijke Gereformeerde Kerken (CGK)

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /var/www/vhosts/kerkin.nl/httpdocs/includes/common.inc).

De Christelijke Gereformeerde Kerken vormen een kerkgenootschap binnen het protestantisme in Nederland, bestaande uit 180 plaatselijke gemeenten. Per 1 januari 2014 had de CGK 73.692 leden.[1] , dit was ruim 600 minder dan een jaar eerder , toen was het ledenaantal 74.319 (1 jan 2013)[2]

Is deze informatie niet correct?

Chr.Geref.Kerk.

Bouwen aan een gemeenschap in Christus.<br>Wij zijn een gemeenschap van mensen die Christus kennen als hun persoonlijke Verlosser en leven uit de genade van God, die ons samenbrengt door Zijn Geest, rondom zijn Woord. Wij weten ons betrokken in Gods Zending in de wereld.<br><br>Het is daarom dat wij:<br><li>Samen God aanbidden in onze diensten met diep ontzag en grote vreugde.</li><br><li>Elkaar in troost en bemoediging wijzen op Christus Jezus. </li><br><li>Elkaar helpen in het leven naar bijbelse normen en waarden.

Pagina's

Abonneren op RSS - Christelijke Gereformeerde Kerken (CGK)