Geloven in Moerwijk

Is deze informatie niet correct?

Over Geloven in Moerwijk
Geloven in Moerwijk is een jonge huis-tuin-en-keuken-kerk in een wijk waar van alles gebeurt; Moerwijk! Wij willen kerk-zijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en buren. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan de plek waar we wonen. Dit doen we onder andere door onze Buurttuinen, Samen vieringen, LED-avonden, Pizza-avonden, door ons vrijwilligerswerk bij de Voedselbank, de Kinderwinkel, het Tienerrestaurant, Bij Betje of Team Heeswijk, door onze sociale ondernemingen Soco Soco & de Moerwijk Coöperatie io en door op zo’n manier ons leven en geloof te delen, dat mensen uit verschillende culturen zich bij ons thuis voelen.

de Mirtekerk
Bezoekadres: 
Vier Heemskinderenstraat 91
2531 CA Den Haag
Post-/kantooradres: 
Jan Luykenlaan 92a
2533JT Den Haag
Tijdstip kerkdienst(en): 
Samen Vieren Wanneer: ELKE 3e Zondag van de maand vanaf 14:00 uur Waar: de Mirtekerk, Vierheemskinderenstraat 91 in ‘t Puntje van Moerwijk Samen Vieren we elke 3e zondag van de maand met en als Geloven in Moerwijk het leven! Dan komen we bij elkaar om samen te lunchen – iedereen neemt iets mee om te delen. Na het eten luisteren we naar een (bijbel)verhaal en is er voor iedereen tijd om dit verhaal op een bijzondere manier te verwerken: met muziek, creativiteit, door gesprek of een wandeling.
Talen: 
Nederlands
Naam voorganger(s): 
Bettelies Westerbeek
Telefoon: 
070 – 221 211 3

Zaalverhuur

De verschillende ruimtes in de Mirtekerk zijn te huur.

Voor bijzondere diensten, zoals bijvoorbeeld een trouw- of doopdienst, is onze bovenzaal zeer geschikt. Ook voor repetities van zangkoren leent deze zaal zich uitstekend.

De benedenzalen hebben een oppervlakte van respectievelijk 50m2 en 100m2. Deze benedenzalen kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Denk daarbij aan verjaardagen, vergaderingen en cursussen. Zowel eenmalige als langlopende huur is bespreekbaar.

De prijzen worden in onderling overleg vastgesteld.

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie contact op met Sjoukje Stolk – Woudstra.
Zij is bereikbaar op telefoonnummer 0174-885511 of via het contactformulier op http://www.baptistengemeentedenhaag.nl/contact/

Zaalverhuur telefoon: 
0174-885511