Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) Vathorst

Is deze informatie niet correct?

De kerk van Amersfoort-Vathorst is een van de snelst groeiende kerkelijke gemeenten van Nederland. Sinds maart 2003 worden in Vathorst kerkdiensten gehouden. Dankzij de voorbereiding door de kerk van Amersfoort-Oost is het mogelijk geworden om snel te starten. Op 1 januari 2006 is de gemeente een zelfstandige kerk geworden. De bijeenkomsten worden op dit moment gehouden in het scholencomplex "de Laak". Er zijn twee ochtenddiensten en een middagdienst. Vanaf 2016 hoopt de gemeente in een eigen kerkgebouw in Vathorst diensten te kunnen beleggen.

De leden
De gemeente bestaat nu uit ruim zevenhonderd leden en blijft gestaag groeien. Een deel van de leden komt uit andere kerken in Amersfoort of omliggende gemeenten (bijvoorbeeld Spakenburg), andere leden komen verspreid uit heel Nederland.
De gemeente bestaat voor een groot deel uit gezinnen met kinderen. De leeftijdsopbouw van de gemeente is divers, van 0 tot 80 jaar. Veel belijdende leden vallen in de leeftijdscategorie 25-45.

Kennismaking
Vathorst heeft een jonge bruisende gemeente in opbouw! Bent u nieuwsgierig geworden naar de gemeente of komt u binnenkort in Vathorst wonen dan kunt u contact zoeken via: info@gkvvathorst.nl .

Graag tot ziens in Vathorst !!

Scholencomplex "De Laak"
Bezoekadres: 
Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort
Post-/kantooradres: 
p/a Darthuizerberg 47
3825 BL AMERSFOORT
Tijdstip kerkdienst(en): 
Zondagochtend: 8.45 en 10.30 uur Zondagmiddag: 16.30 uur
Aantal leden: 
750
Naam voorganger(s): 
Ds. Joost Smit (j.h.smit1966@kpnmail.nl)
E-mailadres: